24-01-16

MAGISCHE WEETJES.

 

MAGISCHE WEETJES.

 

MAGISCHE WEETJES,kristallen bol, brandpunt, geesten, harmonisch contact, voorspellingen,

 

Alle magie is niets anders dan een weten dat niet algemeen bekend is en dat zich baseert op wetten die als zodanig nog niet erkend zijn.

 

Een kristallen bol of andere daarvoor gebruikte voorwerpen vor­men niet op zichzelf een magisch werktuig. Ze zijn alleen een brandpunt voor de belangstelling, terwijl het magische proces zich in de persoon zelf voltrekt.

 

Een mens kan voorzien, maar hij kan niet beïnvloeden. Dientenge­volge is het verstandig om datgene wat je voorziet in je eigen gedrag in te calculeren, ook tegenover anderen, maar om niet luidruchtig te verkondigen wat er naar je meent zal gaan gebeuren.

 

Het heeft weinig zin om geesten op te roepen. De geesten die je oproept zijn namelijk nooit degenen die je wilt hebben. Wat dat betreft is het net, of je een bepaalde ambtenaar op het stadhuis te spreken wilt krijgen kort nadat de koffie is rondgebracht. Richt u dus op het beeld van een entiteit. Op het ogenblik, dat deze entiteit zich op u concentreert, dus reageert, krijgt u een antwoord dat in de uitstraling dermate overtuigend is dat u dan weet dat er een harmonisch contact is gemaakt. Probeer nooit met minder harmoni­sche contacten in de toekomst, in het verleden of in de sferen be­levingen door te maken. Dat is altijd nadelig.

 

Neem alle voorspellingen van anderen aan als een middel om uw eigen aanvoelen en innerlijk weten te controleren. Op het ogenblik dat u een ander onvoorwaardelijk gelooft, maakt u het uzelf onmogelijk om de waarheid, zoals ze voor u bestaat, te achterhalen.

De commentaren zijn gesloten.