17-09-15

KLANKBORD.

KLANKB0RD.

klankbord,melodie, snaren, sleutel, schepping, wezen, zingen,

De hele wereld is ons klankbord. Met al wat we zijn en met al wat we doen klinkt het verder in de wereld om ons heen. Laten we dan gewoon onszelf bespelen in de zekerheid dat wat in ons ontstaat en wat uit ons voortkomt in de wereld zal zingen en dat vele andere snaren zullen meetrillen met de melodie die wij in onszelf weten te vinden. Veel mensen menen dat ze een klankbord nodig hebben. Iemand die tegenspel geeft. Iets wat een antwoord heeft. Maar heb je dat wel nodig? Je kunt het ook zonder dat doen. Als je je bewust bent dat de hele we­reld om je heen als een klankbord functioneert, dat die hele wereld jou brengt en jou geeft wat je nodig hebt als je maar weet te luisteren.

Wacht er niet op dat iemand je luidruchtig bewondert of luidruch­tig tegenspel geeft. Zend het vanuit jezelf in de wereld en kijk wat de wereld doet. U zult dan ontdekken dat je het beste klankbord hebt dat er bestaat, de gehele schepping. Put dan uit hetgeen in je leeft en uit het antwoord van de schep­ping voldoende kracht om verder te zoeken naar die ene wijsheid. Het werkelijke doorzien van werkelijkheden dat voor elk levend wezen van groot belang is, omdat ze de sleutel vormt tot een werkelijk opgaan in een grote eenheid.

16:30 Gepost door Stem van Gene Zijde in esoterie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: klankbord, melodie, snaren, sleutel, schepping, wezen, zingen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.